Boka lokal och hyra utrustning

Behöver du hyra en sporthall för att dra ihop ett gäng kompisar och spela lite innebandy en gång i veckan? Eller behöver du en lokal för till exempel barnkalas?

Här har du möjlighet att söka efter lediga tider i hallar och boka tider i olika sport- och idrottshallar i Helsingborg. Du kan också hyra läktare, stolar och bord.

Prislista lokalhyra kommunala idrottsanläggningar, beslutade 14 december 2016 (pdf, 26 kb)
Lyssna på prislista lokalhyra kommunala idrottsanläggningar och lokaler
Förklaring av kategorier och taxor i prislistan (pdf, 32 kb)
Lyssna på förklaring av kategorier i prislistan

Boka lokal

Här kan du söka efter lediga tider och också boka tider på olika sporthallar och idrottsanläggningar. Bokningen är öppen både för dig som invånare i Helsingborg och för föreningar som behöver tillgång till hallar och lokaler.

Här kan du boka lokal direkt på webben.

Du kan också skicka en bokningsförfrågan via e-post till Fritid Helsingborg för exempelvis bokning av fotbollsplaner. Skicka en bokningsförfrågan här.

Översikt träningshall

Nu finns det möjlighet att länka till träningsschema för respektive hall. Ni vill kanske ha med en länk till ert schema på er webbplats? Informationen uppdateras i realtid och visar allt som är bokat i hallen, vem som har bokat, tider samt typ av aktivitet.

Alla hallar har ett nummer och du hittar rätt nummer till din hall om du följer länken till vårt register (öppnas i Excel). När du vet objektnumret byter du ut sista siffran i länken.

Exempel: Byt ut siffran 17 mot det objektnummer som den hall du vill se har. http://fri.helsingborg.se/bokning/objektbok.aspx?obj=17

Via din telefon kan du spara länken som en genväg på hemskärm och på så sätt snabbt få tillgång till uppdaterad information.

Hyra läktare, bord och stolar

Fritid Helsingborg hyr ut läktare för både stora och små evenemang till kommuner, föreningar och allmänhet. Våra mobila läktare ger möjlighet till både ståplatser och sittplatser för en publik på alltifrån 200 till 1 500 personer.

Du kan också hyra bord och stolar.

För prisuppgifter och särskild information i samband med hyra, hör av dig till:

Kontakta Fritid Helsingborg – Lokalbokningen

Sven-Åke Landgren 042-10 61 41